Monday, January 9, 2017

Shake ME Sahajidah Hai-O | Alternatif Makanan TERBAIK

Hai! Siapa yang 2017 ni dia dah mula berazam nak turunkan berat badan, kelas zumba dan gym dah sign up, tekak pun dah prepare untuk say good bye makanan manis? *angkat tangan tinggi2*


Okay, untuk yang angkat tangan tu nak bagitahu ni yang azam anda boleh jadi realiti hasil kebaikan Shake Me dari Sahajidah Haio Marketing. Jom saya kongsikan dengan anda Mengapa pentingnya pilih SHAKE ME dalam makanan seharian.





kebaikan-shake_me
Hanya 90 kalori sahaja!!



kebaikan-shake_me
Konsep 3 M: Maintenance, Metabolism, Minerals


Nak tengok testimoni dan review mereka yang dah cuba Shake Me?


Klik sini terus ---> TESTIMONI TERBARU SHAKE ME









Cara ambil SHAKE ME yang betul :

Bancuh Shake Me dengan air sejuk. Goncang sampai berbuih. Paling best campur dengan ais.. Sedapnyaa!!


CARA DAPATKAN SHAKE ME murah:


Whatsapp kod "SHAKE M3 RM10 off" ke +60102534217 SEKARANG!


Whatsapp kod "SHAKE M3 RM10 off" ke +60102534217 SEKARANG!


Whatsapp kod "SHAKE M3 RM10 off" ke +60102534217 SEKARANG!


 Enjoy Discount RM10 + FREE Postage!


COD available:
Sepang, Salak tinggi, Nilai, Cyberjaya, Putrajaya dan kawasan sekitarnya.

Monday, March 30, 2015

SET KURUS BAJET Haio

Bagi anda yang masih mencari cara mudah dan yang penting selamat untuk turunkan berat badan, SET KURUS BAJET mampu membantu atasi masalah anda seperti;

- Perut buncit selepas berkahwin

- Tumit kaki sakit akibat berat badan berlebihan

- Tidak lawas 

- Kerap mengunyah walaupun baru lepas makan

- Sukar turunkan berat badan selepas bersalin (ceasar) 

- Badan lesu dan tidak bermaya apabila waktu petang dipejabat 

dan simptom2 seangkatan dengannya.



Set Kurus Bajet mampu selesaikan masalah anda diatas.


----------------

SET KURUS BAJET ini terdiri daripada 3 jenis item iaitu;

1. Mineral Coffee

2. BV Alfalfa

3. Garlic Tablet 


---------------

Khasiat Mineral Coffee

  • Kaya dengan khasiat anti-pengoksidaan 
  • Kaya dengan elemen mineral seperti magenesium, besi, kalsium dan kalium
  • Menghilangkan tekanan fizikal dan mental
  • Melegakan tekanan.
  • Mengenyangkan





Kebaikan BV Alfalfa


  • Mencegah bakteria
  • Membersihkan toksin
  • Menyeimbangkan pH dalam tubuh 
  • Menguatkan sistem pertahanan tubuh
  • Meningkatkn metabolisme tubuh
  • Menambah jumlah sel darah merah
  • Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
  • Mengurangkan masalah bau badan





Kebaikan Garlic Tablet
  • Menggalakkan peredaran darah
  • Membantu fungsi penghadaman
  • Mengelakkan perut kembung
  • Membasmi kuman dan keradangan
  • Membantu menyelaras gula dalam darah
  • Membantu membuang angin dalam badan
  • Menurunkan kandungan lemak dan kolesterol





SET KURUS BAJET ini selamat diamalkan lelaki dan wanita. 

Juga item seperti BV Alfalfa sesuai diambil oleh kanak2. 

Antara testimonial Set Kurus Bajet dan mereka berjaya turunkan berat badan dengan selamat dan mudah:































Anda nak turunkan berat badan dengan selamat seperti testimonial Set Kurus Bajet diatas? 


Hanya RM150 untuk 1 set. 

Postage:

S/M: RM7
SS   : RM10 



Cara Order:
--------------


SMS/Whatsapp kod "Set Kurus Bajet" dan hantar ke +60102534217 untuk tempahan dan konsultasi cara penggunaan secara PERCUMA.


P/s:


Agent SELURUH MALAYSIA diperlukan segera! 
Modal adalah FLEXIBLE dan keuntungan sekurang-kurangnya RM500 sebulan! 

Hubungi +60102534217 untuk info lanjut.

Monday, November 17, 2014

Glutathione Nutri-Birdnest Soap (GNBS)

Pernah dengar sabun yang penuh dengan khasiat SARANG BURUNG??

Di sini ada dijual sabun kecantikan yang diberi nama :

GLUTATHIONE NUTRI-BIRDNEST SOAP


Seindah nama, seindah rupa, seindah jugak si pemakai nya~ 

*ini adalah Owner GNBS. Cza yang cun lagi meletops! Untuk pengetahuan semua kulit die buka asal dr lahir mcm ni.. Sebelum ni beliau mengalami masalah jerawat yg sgt terok. So uolls jgn putus asa okay? GNBS sedia membantu :)*

4 kandungan utama dalam GNBS adalah:

# Glutathione aka Gluta
# Pearl Powder
# Bird nest / Sarang burung
# Collagen 

Haa, semua bahan mantap2 dalam sabun nie~~ Supaya uolls boleh dapat kebaikan yang mantap2 jugak.. 
Banyak sangat2 kebaikan Sarang Burung yang terdapat dalam GNBS nie.. Yang paling ketara sabun ni x seperti sabun lain yang lama2 pakai akan rosakkan or keringkan kulit tapi GNBS siap boleh buat masker lagiiii~~ Sebb kandungan Sarang Burung boleh melembabkan kulit.. Macam x percaya kulit kering boleh lupus mcm tu jeeee~ 



Kesan segera selepas penggunaan:

* Kulit lebih tegang, segar dan lembab. Eye bag atau mata sembab berkurangan.

Kesan jangkamasa panjang:

✔ Menyerikan wajah dan melicinkan kulit, mengandungi agen anti penuaan.

✔ Menggebukan & pencerahan berlaku sehingga 2-3 ton warna kulit.

✔ Memudarkan parut lama & baru.

✔ Merangsang semula struktur sel yang telah rosak.

✔ Menyamarkan garis-garis halus.

✔ Kedutan & masalah eye bag mulai berkurangan

✔ Jerawat kecut dan hilang

✔ Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit

✔ Memberikan keanjalan kulit untuk jangka masa panjang.

✔ Merawat masalah kulit sensitif akibat hidrokuinon @ tretinoin. 

✔ Merawat masalah jerawat belakang badan

✔ Mengurangkan masalah ekzema & kulit kering


Cara penggunaan:

➥ Basahkan sabun sedikit dan buihkan ke wajah atau badan, cuci, dan ulangi proses ini sebanyak 2 kali.

➥ Basahkan sabun sedikit dan buihkan sehingga berbuih tepu. Ambil buih dan ratakan ke seluruh wajah. Biarkan selama 5 minit. Ia akan bertindak sebagai masker.

Jom tengok TESTIMONI yang dah guna GNBS ni:




"paling ketara pores and eye bag berkurangan less than a week guna!!"
































Fuhhhh! Banyak betul Testimoni Positive pengguna Glutathione Nutri-Birdnest Soap ni..
Anda jangan tengok je, mesti dapatkan  Glutathione Nutri-Birdnest Soap segera taw.

TAK DAPATKAN  Glutathione Nutri-Birdnest Soap,
RUGI!!!




Harga:

RM46.90 WM/ RM48.90 EM

FREE POSTAGE!!!

PEMBELIAN BORONG DIALU2 KAN

Minimum 12 bar sahaja.




Order:
SMS/Whatsapp 0102534217 (qema)